SUSHIKOOLITUS TARTUS JESCA MÄNGUMAAL

16.04.25 kell 11.00 Jesca mängumaal - võta kaasa oma pere nooremad, kes saavad sinu koolitamise ajal nautida vahvaid mänge ning tegevusi!

Koolituse kava ja teema ülevaade
Koolituse asukohaks on Jesca mängumaa, kus on kõik vajalik koolituse läbiviimiseks ning samal ajal saavad pere nooremad nautida vahvaid tegevusi mängumaal. Parkida on võimalik maja ees parklas.

Alustuseks - osalejate tervitus ja väike arutelu

Sushi valmistamise alustamine – riisi keetmine ja maitsestamine:
Koolitusel alustame kõige olulisema sushi komponendi – riisi ettevalmistamisest. Õpime, kuidas keeta riisi nii pliidil kui ka riisikeetjaga ning kuidas seda õigesti maitsestada, et saavutada täiuslik maitse ja tekstuur.

Tooraine ja ettevalmistused:
Arutame tooraine valikut, kvaliteeti ja selle valmistamist. Õpid, millised koostisosad on kõige olulisemad ja kuidas neid õigesti töödelda. Ning kodukokkadele ehk kõige olulisem info, ehk kust ja missugust toorainet hankida.

Rullimise tehnika ja maitsete kombineerimine:
Õpid sushirulli õigesti rullima ja maitsekombinatsioone looma. Räägime ka sellest, kuidas tasakaalustada erinevaid maitseid, et sushi valmistamine oleks tõeline elamus.

Tempura sushi valmistamine:
Tutvume tempura tehnikaga ja valmistame krõbedat tempura sushit, mis lisab toidule mõnusa tekstuuri, tempura on enamuste totaalne lemmik!

Sushimakide lõikamine:
Õpime, kuidas lõigata sushimaki täpselt õigetesse tükkidesse, et serveerimine oleks nii visuaalselt ilus kui ka maitsev.

Sushi kaunistamine ja kastmed:
Teeme sushid visuaalselt atraktiivseks – kaunistame neid erinevate kastmete ja garneeringutega. Räägime, kuidas kaunistada oma sushit, et see näeks välja mitte ainult maitsekas, vaid ka kaunis. Järgmisel peol lööd sa oma külalised pahviks enda valmistatud sushiga!

Lisandid ja serveerimine:
Avastame kõik lisandid, mis sushi kõrvale kuuluvad, nagu ingver, wasabi, soja kaste jne, ning kuidas neid õigesti serveerida, et maitseelamus oleks täiuslik.

Sushi koju kaasa:
Koolituse lõpus saad koju kaasa oma valmistatud sushivaagna (väärtus ca 40 €), mis on ideaalne kodus nautimiseks või teistele jagamiseks. Lisaks saad paberil kaasa sushi valmistamise teooria, et saaksid kodus oma uusi oskusi edukalt praktiseerida.

Ühiselt sushi söömine ja arutelu:
Koolituse lõpus sööme kõik ühiselt minu valmistatud sushi, räägime muljeid ja jagame kogemusi. Loomulikult saad ka oma valmistatud sushi kaasa mugavas pakendis.
Koolituse hind: 99€
Tasumine: Broneeringutasu 19€ tuleb maksta kohe peale edukat registreerimist.

Registreeri SIIN!

Koolitaja Eva ütleb:

"Olgu sa algaja või edasijõudnud sushisõber, sa saad kindlasti midagi uut õppida! 12 aastaga olen kogunud palju väärtuslikke nippe, mida jagan sinuga sellel koolitusel. Garanteerin, et peale seda koolitust saad sushi valmistamises meistriks!"
Koolitus on suurepärane võimalus tutvuda sushivalmistamise kunsti ja luua maitseelamusi, mis jäävad meelde!

Lisainfo: eva@evasushi.ee
Teema ''Sushikoolitus 16.04" 


SUSHIKOOLITUS TARTUS
17.04.25 kell 17.30 Rehe hotellis


Koolituse kava ja teema ülevaade
Koolituse asukohaks on Rehe hotelli majas asuv Meisterpagari koolitusklass, kus on tipptasemel tehnika ja väga maitsekalt ja avaralt kujundatud köök, mis on toidukoolitusteks mõeldud. Koolitusköök asub maja Tartu poolsel küljel/otsas. Parkida on võimalik maja ees parklas.

Alustuseks - osalejate tervitus ja väike arutelu

Sushi valmistamise alustamine – riisi keetmine ja maitsestamine:
Koolitusel alustame kõige olulisema sushi komponendi – riisi ettevalmistamisest. Õpime, kuidas keeta riisi nii pliidil kui ka riisikeetjaga ning kuidas seda õigesti maitsestada, et saavutada täiuslik maitse ja tekstuur.

Tooraine ja ettevalmistused:
Arutame tooraine valikut, kvaliteeti ja selle valmistamist. Õpid, millised koostisosad on kõige olulisemad ja kuidas neid õigesti töödelda. Ning kodukokkadele ehk kõige olulisem info, ehk kust ja missugust toorainet hankida.

Rullimise tehnika ja maitsete kombineerimine:
Õpid sushirulli õigesti rullima ja maitsekombinatsioone looma. Räägime ka sellest, kuidas tasakaalustada erinevaid maitseid, et sushi valmistamine oleks tõeline elamus.

Tempura sushi valmistamine:
Tutvume tempura tehnikaga ja valmistame krõbedat tempura sushit, mis lisab toidule mõnusa tekstuuri, tempura on enamuste totaalne lemmik!

Sushimakide lõikamine:
Õpime, kuidas lõigata sushimaki täpselt õigetesse tükkidesse, et serveerimine oleks nii visuaalselt ilus kui ka maitsev.

Sushi kaunistamine ja kastmed:
Teeme sushid visuaalselt atraktiivseks – kaunistame neid erinevate kastmete ja garneeringutega. Räägime, kuidas kaunistada oma sushit, et see näeks välja mitte ainult maitsekas, vaid ka kaunis. Järgmisel peol lööd sa oma külalised pahviks enda valmistatud sushiga!

Lisandid ja serveerimine:
Avastame kõik lisandid, mis sushi kõrvale kuuluvad, nagu ingver, wasabi, soja kaste jne, ning kuidas neid õigesti serveerida, et maitseelamus oleks täiuslik.

Sushi koju kaasa:
Koolituse lõpus saad koju kaasa oma valmistatud sushivaagna (väärtus ca 40 €), mis on ideaalne kodus nautimiseks või teistele jagamiseks. Lisaks saad paberil kaasa sushi valmistamise teooria, et saaksid kodus oma uusi oskusi edukalt praktiseerida.

Ühiselt sushi söömine ja arutelu:
Koolituse lõpus sööme kõik ühiselt minu valmistatud sushi, räägime muljeid ja jagame kogemusi. Loomulikult saad ka oma valmistatud sushi kaasa mugavas pakendis.
Koolituse hind: 99€
Tasumine: Broneeringutasu 19€ tuleb maksta kohe peale edukat registreerimist.

Registreeri SIIN!

Koolitaja Eva ütleb:

"Olgu sa algaja või edasijõudnud sushisõber, sa saad kindlasti midagi uut õppida! 12 aastaga olen kogunud palju väärtuslikke nippe, mida jagan sinuga sellel koolitusel. Garanteerin, et peale seda koolitust saad sushi valmistamises meistriks!"
Koolitus on suurepärane võimalus tutvuda sushivalmistamise kunsti ja luua maitseelamusi, mis jäävad meelde!

Lisainfo: eva@evasushi.ee
Teema ''Sushikoolitus 17.04" 


SUSHIKOOLITUS PUHJAS

18.05.25 kell 11.00 M.AIT noorte peoruumis - võta kaasa oma pere nooremad, kes saavad sinu koolitamise ajal nautida vahvaid mänge ning tegevusi! 

Koolituse kava ja teema ülevaade
Koolituse asukohaks on Motoaida majas asuv M.AIT noortetuba, kus on kõik vajalik koolituse läbiviimiseks ning samal ajal saavad pere nooremad nautida videomänge, mängida kossu ja palju muud. Noortetuba asub maja Tartu poolsel küljel/otsas. Parkida on võimalik maja ees parklas.

Alustuseks - osalejate tervitus ja väike arutelu

Sushi valmistamise alustamine – riisi keetmine ja maitsestamine:
Koolitusel alustame kõige olulisema sushi komponendi – riisi ettevalmistamisest. Õpime, kuidas keeta riisi nii pliidil kui ka riisikeetjaga ning kuidas seda õigesti maitsestada, et saavutada täiuslik maitse ja tekstuur.

Tooraine ja ettevalmistused:
Arutame tooraine valikut, kvaliteeti ja selle valmistamist. Õpid, millised koostisosad on kõige olulisemad ja kuidas neid õigesti töödelda. Ning kodukokkadele ehk kõige olulisem info, ehk kust ja missugust toorainet hankida.

Rullimise tehnika ja maitsete kombineerimine:
Õpid sushirulli õigesti rullima ja maitsekombinatsioone looma. Räägime ka sellest, kuidas tasakaalustada erinevaid maitseid, et sushi valmistamine oleks tõeline elamus.

Tempura sushi valmistamine:
Tutvume tempura tehnikaga ja valmistame krõbedat tempura sushit, mis lisab toidule mõnusa tekstuuri, tempura on enamuste totaalne lemmik!

Sushimakide lõikamine:
Õpime, kuidas lõigata sushimaki täpselt õigetesse tükkidesse, et serveerimine oleks nii visuaalselt ilus kui ka maitsev.

Sushi kaunistamine ja kastmed:
Teeme sushid visuaalselt atraktiivseks – kaunistame neid erinevate kastmete ja garneeringutega. Räägime, kuidas kaunistada oma sushit, et see näeks välja mitte ainult maitsekas, vaid ka kaunis. Järgmisel peol lööd sa oma külalised pahviks enda valmistatud sushiga!

Lisandid ja serveerimine:
Avastame kõik lisandid, mis sushi kõrvale kuuluvad, nagu ingver, wasabi, soja kaste jne, ning kuidas neid õigesti serveerida, et maitseelamus oleks täiuslik.

Sushi koju kaasa:
Koolituse lõpus saad koju kaasa oma valmistatud sushivaagna (väärtus ca 40 €), mis on ideaalne kodus nautimiseks või teistele jagamiseks. Lisaks saad paberil kaasa sushi valmistamise teooria, et saaksid kodus oma uusi oskusi edukalt praktiseerida.

Ühiselt sushi söömine ja arutelu:
Koolituse lõpus sööme kõik ühiselt minu valmistatud sushi, räägime muljeid ja jagame kogemusi. Loomulikult saad ka oma valmistatud sushi kaasa mugavas pakendis.
Koolituse hind: 99€
Tasumine: Broneeringutasu 19€ tuleb maksta kohe peale edukat registreerimist.

Registreeri SIIN!

Koolitaja Eva ütleb:

"Olgu sa algaja või edasijõudnud sushisõber, sa saad kindlasti midagi uut õppida! 12 aastaga olen kogunud palju väärtuslikke nippe, mida jagan sinuga sellel koolitusel. Garanteerin, et peale seda koolitust saad sushi valmistamises meistriks!"
Koolitus on suurepärane võimalus tutvuda sushivalmistamise kunsti ja luua maitseelamusi, mis jäävad meelde!

Lisainfo: eva@evasushi.ee
Teema ''Sushikoolitus 18.05" 
Email again: